Social media hebben een wispelturig karakter:
Trending topics lijken zomaar uit het niets te ontstaan; Schijnbaar onbeduidende video’s gaan plotseling -wereldwijd- viral; Een klacht kan ‘zomaar’ uitmonden in een felle PR storm.

Tóch blijkt het in de praktijk heel goed mogelijk om adequaat en gestructureerd om te gaan met relevante (klant)signalen. MC-Advisory ondersteunt en traint om  sturing te geven aan de marketing-, verkoop- en service-activiteiten, zowel reactief maar zeker ook proactief. Analyse en rapportage tools geven de mogelijkheden om real-time te sturen op concreet resultaat. Met CX Social  van MC-Advisory is het mogelijk om het social web real-time te monitoren.

MC-Advisory is preferred business partner van CX Social by Clarabridge.  Wij helpen u om CX Social optimaal binnen uw webcare team te implementeren én optimaal te blijven gebruiken. Dan gaat het niet alleen om een online omgeving maar ook de vertaling naar uw  fysieke bedrijfsomgeving en de medewerkers in uw bedrijf. Tenslotte focussen en sturen we op business resultaat voor uw bedrijf!

Wereldwijd gebruiken inmiddels  ruim 300 bedrijven CX Social dagelijks om reputaties real-time te kunnen managen, customer experience te versterken en om de kracht van social data optimaal te gebruiken.

 

Klik op het onderstaand logo voor een korte CX Social-tour

clarabridge_logo_product_295x60-2016

Wilt u meer weten ?

Bel ons, maak een afspraak of kom een keer langs !